HISTORIEN

Ideen/drømmen om at brygge eget øl blev undfanget i 2003 for at brygge en øl med smag efter tysk tradition, men med den lethed, som engelske ales har.
Det mest umiddelbare resultat var på det tidspunkt registeringen af domænet: birkebryg.dk

Tilløbet til selve brygningen tog endnu nogle år med smagning og læsning til inspiration, og i 2007 blev de første øl brygget. Eksperimenterne var til glæde for omgivelserne med opfordringer til at fortsætte, og den øl, som nu hedder Dark Ale, blev udviklet.

Dark Ale blev brygget som det første større bryg på BIE's Bryglab i Farum i efteråret 2011 med støtte fra stedets brygger.

I 2012 fyldte restaurant "proppen" i Birkerød 40 år, og dette blev markeret med brygning af deres Gourmet Ale - en kraftig øl efter belgisk klostertradition.

Efter uddannelse som Diplombrygger i januar 2013 brygges nu kommercielt som fantombrygger.

 


 

Hent brochure her